Kadrin Karner • 28. november 2014 kell 15:10

Pipedrive tahab 20 korda kasvada

Pipedrive'i kaasasutaja Urmas Purde  Foto: Raul Mee

Eesti idufirma Pipedrive palkab igal kuul keskmisel 3-4 uut töötajat ja nende müügitarkvara on abiks 120 riigi müügiinimestele, ütles ettevõtte üks loojatest Urmas Purde.

"Väga hästi on läinud. Kasvame endiselt tublis tempos," ütles Purde Pipedrive'i selle aasta käekäigu kohta, jättes täpsemad kasvunumbrid avaldamata. Aasta jooksul on mitmekordistunud ettevõtte meeskonna ja klientide arv. "Vabu positsioone on peaaegu pidevalt 3-4. Umbes sama hulga inimesi oleme iga kuu keskmiselt ka tööle võtnud," märkis Purde.

Müügiinimestele CRM tarkvara pakkuv Pipedrive tahab kasvutempot kiirendada ja olla viie aasta pärast 20 korda suurem. "Soovime, et Pipedrive oleks domineeriv väikeste ja keskmiste firmade CRM üle maailma. See tähendab veel umbes paarkümmend korda kasvamist. Usume, et see on tehtav," rääkis Purde.

Loe pikemalt Äripäeva teemaveebist Best Sales.

Hetkel kuum