• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pipedrive tahab 20 korda kasvada

  Pipedrive'i kaasasutaja Urmas PurdeFoto: Raul Mee

  Eesti idufirma Pipedrive palkab igal kuul keskmisel 3-4 uut töötajat ja nende müügitarkvara on abiks 120 riigi müügiinimestele, ütles ettevõtte üks loojatest Urmas Purde.

  "Väga hästi on läinud. Kasvame endiselt tublis tempos," ütles Purde Pipedrive'i selle aasta käekäigu kohta, jättes täpsemad kasvunumbrid avaldamata. Aasta jooksul on mitmekordistunud ettevõtte meeskonna ja klientide arv. "Vabu positsioone on peaaegu pidevalt 3-4. Umbes sama hulga inimesi oleme iga kuu keskmiselt ka tööle võtnud," märkis Purde.
  Müügiinimestele CRM tarkvara pakkuv Pipedrive tahab kasvutempot kiirendada ja olla viie aasta pärast 20 korda suurem. "Soovime, et Pipedrive oleks domineeriv väikeste ja keskmiste firmade CRM üle maailma. See tähendab veel umbes paarkümmend korda kasvamist. Usume, et see on tehtav," rääkis Purde.
  Loe pikemalt Äripäeva teemaveebist Best Sales.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Nasdaq suutis ainukesene napis plussis sulguda
Kolmapäeval andsid tooni eile õhtul tulemused teatanud Alphabet ja Microsoft, vedades õige napilt ka plussi Nasdaqi indeksi, vahendab Reuters.
Kolmapäeval andsid tooni eile õhtul tulemused teatanud Alphabet ja Microsoft, vedades õige napilt ka plussi Nasdaqi indeksi, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Põhja-Euroopa kustutas Lõuna-Euroopa lootused odavamale elektrile Aas: rohkem raha taastuvenergeetikasse
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.