Pille Ivask • 17. detsember 2014 kell 5:45

Venemaal saavad eurod ja dollarid otsa

Ühes rubla eest saab ühe eurosendi  Foto: epa

Venemaa meediaväljaanne gazeta.ru märgib oma rublablogis, et mitmel pool Venemaal hakkavad dollarid ja eurod otsa saama. Rubla kurss on kõikuv.

Väljaanne vahendab, et näiteks Kamtšatkal hakkasid kolmapäeval eurod ja dollarid otsa saama – enamikus pankades saab dollareid ja eurosid müüa, mõnel pool veel ka osta. Veebisaidi Kam24 andmeil sai ühe dollari eest vahemikus 70-85 rubla, euro eest aga 92.97-105 rubla.

Amuuri oblastis paiknevas Blagoveršenski linnas maksab euro 100 rubla ning dollar 85 rubla. Väikseim hind, millega nimetatud linnas eurosid ja dollareid osta saab, on vastavalt 87 rubla ning 71 rubla.

Habarovski linnas hakkab valuuta aga mõnel pool sootuks otsa saama, näiteks on dollarid ja eurod otsas Habarovski Raiffesenbanki kontoris. Samas mitmetes teistes pangakontorites massilist valuutaostu märgatud pole. Vnešprombank müüb täna dollareid ja eurosid järgmiste hindadega: 100 rubla ühe dollari eest ning 120 rubla euro eest. 

Hetkel kuum