Äripäev • 18. detsember 2014 kell 10:25

Putin välistab Venemaal riigipöörde võimaluse

Venemaa presidendi Vladimir Putini pressikonverents  Foto: epa

President Vladimir Putin ütles, et Venemaal ei saa tulla paleepööret, kuna föderatsioonis ei ole paleesid.

Tänasel pressikonverentsil vastas Putin ajakirjaniku küsimusele, kas tal on olemas plaan juhuks, kui teda reedetakse ja toimub paleepööre."Mis puutub paleepööretesse, siis rahunege, meil ei ole paleesid, seepärast ei saa neid toimuda. Meil on ametlik residents, Kreml, ja see on hästi kaitstud - mis on jällegi tunnistus meie riiklikust stabiilsusest," teatas Putin. Ta lisas, et stabiilsuse märk pole muidugi Kremli kaitstus, vaid rahva toetus, mis on kõige kindlam alus. "Ma mõtlen, et te ei vaidle mulle vastu selles, et meie välis- ja sisepoliitilisi suundi rahvas toetab. Ja miks see nii on? Sest inimesed mõistavad hinge ja südamega, et meie ja mina isiklikult tegutseme suurema osa Venemaa rahva huvides," ütles Putin.

Hetkel kuum