Mari Mets • 1. märts 2015 kell 20:45

Helme: Reform mingu tootvale tööle!

Mart Helme (fotol vasakul)  Foto: Andras Kralla

EKRE peaministrikandidaat Mart Helme sõnul võtsid kaheksanda koha Riigikogus neile Keskerakonna vene hääled ning Reformierakonna saadaks ta viivitamatult tootvale tööle.

„Meie analüüsi järgi pidimegi saama seitse kuni kaheksa kohta. Need kaheksa kohta olid meil kogu õhtu soolas, aga Keskerakonna vene hääled tõmbasid lõpuks kõikidel teistel erakondadel protsente maha,“ ütles Helme.„Uues koalitsioonis on jäme ots kõikide meelehärmiks Reformierakonna käes, minu soov oleks küll, et need inimesed läheksid pikaks ajaks tootvale tööle. Riiki juhtida oskavad nad ikkagi halvasti, aga praegu näib, et nemad panevad uue koalitsiooni kokku. Kõikide pahameeleks on meil nüüd vähemalt jalg ukse vahel, Riigikogus saame nüüd küll suurema ruuporiga oma seisukohti edastada,“ lisas Helme.Ta ütles, et on võimalik, et Reformierakond valib koalitsioonipartneriks isegi Keskerakonna.„See, mida räägitakse enne valimisi, on hoopis teine, mida pärast. Koalitsiooni võimalusi on siiski tohutult palju, näiteks kasvõi Reform, IRL ja meie. Ma ei usu, et Reformierakond teeb omale sellise koalitsiooni, mis võib neile tülikaks osutuda. Meie ilmselt oleme neile tülikad,“ sõnas Helme.

Hetkel kuum