• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Milline kaupluse sisustus püüab tähelepanu?

  ABC King kasutab enda kauplustes eritellimusel tehtud kingasaarekesiFoto: Raul Mee

  Keskpärasusega tähelepanu ei püüa – see ütlus kehtib ka kaupluste puhul, sest tihedas konkurentsis tuleb teistest eristuda isegi riiulite ja stangede poolest. Iseküsimus on, kas osta uus või kasutatud sisustus.

  Reinhold OÜ tegevdirektor Heiki Tamboom räägib, et nemad on keskendunud ennekõike kaubanduskeskuste sisustamisele. Kliendid eelistavad tema kinnitusel üldiselt pigem uut kaupa. „Kes on nõrgemad tegijad, need ostavad ehk vanemat sisustust ja kõpitsevad selle üles,“ räägib ta. „Aga paljud peremehed – näiteks mõne spordipoe või kingakaupluse puhul – lasevad ise joonised teha ning soovivad eristuda,“ arutleb ta. 
  Loe Äripäeva teemaveebist kaubandus.ee pikemalt, kas taaskasutus on moes ning mida kaubanduse tipptegijad eelistavad.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Piirangud lennutasid Rakvere firmas keskmise palga üle 4000 euro
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
FEB sai konkurendi ostuks loa
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.