Milline kaupluse sisustus püüab tähelepanu?

ABC King kasutab enda kauplustes eritellimusel tehtud kingasaarekesi  Foto: Raul Mee

Keskpärasusega tähelepanu ei püüa – see ütlus kehtib ka kaupluste puhul, sest tihedas konkurentsis tuleb teistest eristuda isegi riiulite ja stangede poolest. Iseküsimus on, kas osta uus või kasutatud sisustus.

Reinhold OÜ tegevdirektor Heiki Tamboom räägib, et nemad on keskendunud ennekõike kaubanduskeskuste sisustamisele. Kliendid eelistavad tema kinnitusel üldiselt pigem uut kaupa. „Kes on nõrgemad tegijad, need ostavad ehk vanemat sisustust ja kõpitsevad selle üles,“ räägib ta. „Aga paljud peremehed – näiteks mõne spordipoe või kingakaupluse puhul – lasevad ise joonised teha ning soovivad eristuda,“ arutleb ta. 

Loe Äripäeva teemaveebist kaubandus.ee pikemalt, kas taaskasutus on moes ning mida kaubanduse tipptegijad eelistavad.

Hetkel kuum