• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  IRL heitis erakonnast välja 21 liiget

  Isamaa ja Res Publica Liidu esimees Urmas Reinsalu lubas täna hommikul, et erakonnaga liitunud kurjategijad visatakse välja.Foto: Eiko Kink

  Isamaa ja Res Publica Liidu eestseisus otsustas täna erakonnast välja visata 21 liiget, kuna Eesti Päevaleht paljastas, et IRLiga äsja liitunute seas on hulk kriminaale.

  Maikuus, vahetult enne nädalavahetusel toimuvat järjekordset suurkogu, liitus IRLiga 200 inimest, neist 60 Pärnumaa piirkonnast, kirjutab tänane Eesti Päevaleht. Ilmneb, et uute liikmete nimekirjas on hulk kriminaale: tapjaid, peksjaid, paadunud roolijoodikuid ja vägistaja. Ainuüksi Pärnu piirkonnas on IRLiga liitunud vähemalt 17 inimest, kes on millegi eest kriminaalkorras karistatud.
  IRL astus samasse ämbrisse juba teist korda, kolme aasta eest liitus erakonnaga samuti vahetult enne suurkogu hulk kurjategijaid. Toonane peasekretär Priit Sibul lubas, et põhjalikult tõhustatakse erakonda saabujate taustakontrolli. Seekord ei näinud IRL-i Pärnu piirkonna juht põhjust, miks suurt hulka erakonda soovijaid mitte vastu võtta. 
  Loe pikemalt Eesti Päevalehest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
S&P 500 aktsiaindeks tõusis uude ajaloolisse tippu
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Selgusid aasta töösturi nominendid
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.