Äripäev • 18. august 2015 kell 6:06

Seakatk toob riigikogu komisjoni erakorraliselt kokku

Maaelukomisjoni esimees Ivari Padar  Foto: Eiko Kink, Äripäev

Riigikogu maaelukomisjon arutab täna erakorraliselt sigade Aafrika katkuga seonduvaid küsimusi.

Komisjoni esimehe Ivari Padari sõnul koguneb maaelukomisjon sel suvel erakorraliselt teist korda selleks, et saada täiendav ülevaade hetkeolukorrast Aafrika katkuga seonduvalt. Samuti on tema sõnul komisjoni liikmetel Eesti talunikelt ja ettevõtjatelt laekunud küsimusi, millele vastama on kutsutud maaeluminister Urmas Kruuse ja keskkonnaminister Marko Pomerants.

Maaelukomisjoni erakorralisel istungil, mis algab Toompeal kell 9.30, osalevad veel põllumajandusministeeriumi toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai ning veterinaar- ja toiduameti peadirektor Ago Pärtel.

Eelmine maaelukomisjoni erakorraline istung toimus 27. juulil.

Hetkel kuum