• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Maailma kalleim sinine teemant pannakse oksjonile

  Foto: Sotheby's

  Maailma üks kalleimaid teemante pannakse novembris oksjonile.

  Harudalne, 12 karaadise sinise teemanti, mida tuntakse ka Blue Moon’i ehk Sinise Kuu nime all, peaks prognooside kohaselt Genfis toimuval oksjonil hinnaks kujunema 35-55 miljonit dollarit.
  Sotheby’s oksjonimaja korraldatav oksjon toimub 11.novembril, vahendab CNBC.
  Kui teemanti hind küündib prognoositud tasemeni, saab sellest kõige kallim seni müüdud sinine teemant. Senine müügihinna rekord kuulub Zoe Diamond-le, mis müüdi 2014. aastal 32,6 miljoni dollari eest, märgib Sotheby's.
  Maailma kõige kallim teemant on oksjonil müüdud aga 46,2 miljoni dollari eest.
  Lõuna-Aafrika teemant on saanud kõrgeid hinnanguid ning Gemological Institute of America on seda on kutsunud “luksuslikuks erksaks siniseks” ja “sisemiselt veatuks”.
   
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Porto Franco laenuleping häbistab üht korralikku saladust
USA jaemüük kasvas ootamatult
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
Kodulavastus - nipp, mis aitab müügile ja üürile kaasa
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Euroopa Liidu automüük pööras langusse, Eestis kasvab
Kevadise tempoka tõusu järel pööras juulis ja augustis uute sõiduautode müük Euroopa Liidus langusse, edastas Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Liit.
Kevadise tempoka tõusu järel pööras juulis ja augustis uute sõiduautode müük Euroopa Liidus langusse, edastas Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Liit.