Äripäev • 24. september 2015 kell 6:25

Postimees kaotas peatoimetaja päevaga

Hardo Pajula  Foto: Raul Mee, Äripäev

Ehkki alates kolmapäevast pidi Postimehe juhatuse liikme ja peatoimetajana tööd alustama majandusanalüütik Hardo Pajula, otsustas ta pärast toimetusega kohtumist töökohast loobuda.

„Pärast Postimehe toimetuse liikmetega kohtumist sain aru, et toimetuse ootused minu tööle ja minu plaanid ei haakunud omavahel ning minu asumine Postimehe peatoimetaja kohale ei muudaks Postimeest ühtsemaks ja tugevamaks,“ põhjendas Hardo Pajula Postimehele.

Postimehe juhatuse esimehe ja peatoimetajana jätkab Merit Kopli.

Viimase kahe aasta jooksul on lisaks Koplile ja Pajulale Postimehe peatoimetaja ülesandeid täitnud ka Mart Luik. Enne Luike oli Postimehe vastutav peatoimetaja Anvar Samost, kes lahkus ametist 2013. aasta oktoobris. Samost asus Postimehe peatoimetajana tööle 2011. aasta novembris ja ta oli ka Postimehe juhatuse esimees. Samal ajal jätkas Postimehe peatoimetajana ka Merit Kopli.

Hetkel kuum