• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Terviseuudiste ajaleht liikus ka veebi

  Äripäevale kuuluva arstide ja apteekrite lehe Meditsiiniuudiste toimetus avas uue saidi www.terviseuudised.ee. See toetub patsiendilehe Terviseuudised materjalidele.
  Lisaks on sealtkaudu võimalik leida kõige värskemat infot nii haiguse nimetuse, diagnoosi kui ka toimeaine järgi. Terviseuudised.ee teljeks on toimetuse juhi Kadi Heinsalu sõnul ravimiinfo otsing, mille andmed pärinevad otse ravimiameti registritest. „Selliseid otsingumootoreid on muidugi ka teistel, aga me püüdsime teha enda oma võimalikult lihtsaks ja arusaadavaks. Tahame, et inimestel oleks ühest kohast võimalik leida infot nii siis, kui tal on teada ravimi nimetus, aga ka ainult haiguse nimi. Toimeaine nimetusi teavad vähesed, aga sellegi kaudu on võimalik eri ravimeid otsida,“ selgitas ta.
  Uudiste osas kasutab terviseuudised.ee toimetuse kauaaegset ajakirjanduskogemust. Täna on teemaks leetrid, sest selgub, et vaktsiin on tekkinud paanika tõttu otsa lõppemas. Samas ei taha perearstid ka teha haigekassa raha eest leetritevastaste antikehade uuringut, vaid suunavad patsiendid otse laboritesse, kus seda oma raha eest teha saab. Nimelt napib perearstidel aasta lõpus uuringufondi raha ja sellised erakorralised aktsioonid vajaksid täiendavat rahastust, leiavad perearstid.
  Lisaks avaldatakse uuel veebiküljel ka varem paberlehes ilmunud lugusid ja sealt leiab kõik Terviseuudiste ajalahed PDFidena alates 2011. aasta keskelt. Ajaleht hakkas ilmuma küll juba 2010. aasta veebruarist, kuid kõik lehti ei ole arhiveeritud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Allan Rajavee: valitsus peab sündima otsevalimistel
Kui me soovime Eesti demokraatiat puhastada hallidest korruptiivse maiguga poliitsobingutest ja kehtestada tõelise otsedemokraatia, siis peab valitsus sündima otsevalimiste teel, kirjutab Äripäeva ajakirjanik Allan Rajavee.
Kui me soovime Eesti demokraatiat puhastada hallidest korruptiivse maiguga poliitsobingutest ja kehtestada tõelise otsedemokraatia, siis peab valitsus sündima otsevalimiste teel, kirjutab Äripäeva ajakirjanik Allan Rajavee.
Kohvi hind tõusis kümne aasta kõrgeima tasemeni
Kohvi hind on tõusnud kümne aasta kõrgeima tasemeni, ettevõtted ja kauplejad püüavad turult kätte saada kõike, mis võimalik. Aasta lõpus on nõudlus kasvanud ning tarneahelaga seotud probleemid piiravad pakkumist, vahendab Financial Times.
Kohvi hind on tõusnud kümne aasta kõrgeima tasemeni, ettevõtted ja kauplejad püüavad turult kätte saada kõike, mis võimalik. Aasta lõpus on nõudlus kasvanud ning tarneahelaga seotud probleemid piiravad pakkumist, vahendab Financial Times.
Trükitööstuse TOPi III koht: rahatrüki masinad vuravad hoolega
Hetkel majanduse jahtumist väga ei ennusta, rahatrüki masinad vuravad hoolega ja kindlasti sealt osa läheb tarbimisse, mis omakorda peaks meile ka tulevikus tööd andma, ütles tekstiilist kaelapaelu ning siidist etikette ja kartongist tootesilte valmistava Jospel OÜ tegevjuht Juha Lõmps.
Hetkel majanduse jahtumist väga ei ennusta, rahatrüki masinad vuravad hoolega ja kindlasti sealt osa läheb tarbimisse, mis omakorda peaks meile ka tulevikus tööd andma, ütles tekstiilist kaelapaelu ning siidist etikette ja kartongist tootesilte valmistava Jospel OÜ tegevjuht Juha Lõmps.
Euroopa aasta idufirmade seast tõusevad esile Wise ja Wolt
Euroopa idufirmad ja eeskätt tehnoloogiasektorist tõmbavad tänavu raha kokku rekordilised 107 miljardit eurot, mida on aasta varasemast ligikaudu kolm korda rohkem, vahendab CNBC.
Euroopa idufirmad ja eeskätt tehnoloogiasektorist tõmbavad tänavu raha kokku rekordilised 107 miljardit eurot, mida on aasta varasemast ligikaudu kolm korda rohkem, vahendab CNBC.