Äripäev • 7. märts 2016 kell 10:10

Vaata, kes on Eesti parimad ajakirjanikud

Aasta parima pressifoto autor, Äripäeva fotograaf Andras Kralla pressipreemiate jagamisel  Foto: Andres Haabu

Eesti Ajalehtede Liit tunnustas reedel möödunud aasta parimaid ajakirjanikke, fotograafe ja kujundajaid. Äripäev pälvis neli preemiat.

Äripäeva fotograaf Andras Kralla tegi aasta parima uudisfoto ja aasta parima pressifoto pealkirjaga „Okasroosipõõsas“. Äripäeva ajakirjanik Rivo Sarapik kirjutas aasta parima arvamusloo „Enesetappudest peab rääkima“. Äripäeva ajakirjaniku Mari Metsa, fotograafide Andres Haabu ja Eiko Kinki ning kujundaja Merilin Kuke koostööna valminud artiklid, video ja graafiline lugu perekond Puhkide järeltulijatest tunnistati aasta parimaks multimeedialooks.

Aasta ajakirjanikuks valiti Tuuli Jõesaar Eesti Päevalehest. 

Teiste võitjate ja muljete kohta saab lugeda siit.

Noore ajakirjaniku preemia laureaat Urmas Jaagant Eesti Päevalehest, vasakul Eesti Ajalehtede Liidu tegevdirektor Mart Raudsaar ja paremal üks noore ajakirjaniku preemia väljaandjaid Margus Mets.  Foto: Andres Haabu
Hetkel kuum