Maarit Eerme • 4. mai 2016 kell 11:10

Baltikal on uus müügi- ja turundusdirektor

Baltika uus müügi- ja turundusdirektor Kristel Sooaru  Foto: Baltika Grupp

2. mail alustas Baltika müügi- ja turundusdirektorina tööd Kristel Sooaru, kes on varem töötanud ettevõtte juhtivatel ametikohtadel 19 aastat, viimati oli ta meesterõivaste kollektsioonide juht ja enne seda Baltmani brändijuht.

Enne Baltikasse naasmist töötas ta Tallinna Kaubamaja Grupi kingaäride – ABC King ja SHU kauplusekettide omanikfirma TKM Kinga ostujuhina. 

Kristel vastutab Baltikas müügi- ja turundustegevuse eest kõigil kolmel ettevõtte jaeturul – Eestis, Lätis ja Leedus. Tema juhitud on ka hulgi- ja frantsiisimüügi suund, tänu millele on Baltika üks juhtivaid Eesti disaini eksportijaid – umbes 60% Baltikas loodud rõivaid müüakse väljapoole Eestit. Ühtlasi on tema roll arendada edasi Baltika moemärkide veebipoodi andmorefashion.com, millest tellitud rõivaid on võimalik tarnida 44 erinevasse riiki.

Loe Äripäeva teemaveebist kaubandus.ee pikemalt, miks otsustas Kristel Sooaru Baltikasse naasta.

Hetkel kuum