Äripäev • 19. mai 2016 kell 12:45

Seminariruumiks võib rentida ka kiriku

Niguliste.  Foto: ÄP fototoimetus

Seminari võib korraldada kirikus, aurikul või püstkojas - kõik on võimalik, selgub seminariruumide veebikeskkonnast seminariruum.eu, mis koondab 1324 võimalust ja ideed oma ürituse korraldamiseks.

Kõikjal maailmas otsitakse erinevatele hoonetele täiendavaid kasutusvõimalusi, nii ka Eestis. Meil saab seminari korraldada nii Niguliste kirikus, aurikul Katharina või Raudsillal hiiglaslikus püstkojas.

“Korraldasime Niguliste kirikus 80 osalejaga rahvusvahelise seminari,” rääkis SMC projektijuht Katrin Tomingas. “Koht sobis seminariks suurepäraselt, sest teemaks oli kirikuhoonete säilitamine. Imelise akustikaga keskkond soosis info jõudmist auditooriumini ning kiriku puupingid andsid sõnumile ainult tuge.”

Tutvu oma seminari parima korraldamise võimalustega veebikeskkonnas seminariruum.ee.

Hetkel kuum