• Jaga lugu:

  Hodorkovski alustas Venemaale uue presidendi otsinguid

  Mihhail HodorkovskiFoto: epa

  Mihhail Hodorkovski avaldas mõned minutid tagasi oma Facebooki lehel teadaande „Avatud Venemaa“ uue projekti käivitumise kohta. Projekti nimeks on „Putini asemel“ (Vmesto Putina) ja selle eesmärgiks on leida presidendiametisse sobivaid uusi nägusid.

  „Seni keerlevad ekspertide ettepanekud sugugi mitte nii „uute nägude“ ümber. Kuid see on alles algus,“ kirjutas Hodorkovski.
  Esialgu on välja käidud 14 nime, kelle seas on näiteks Jekaterinburgi linnapea Jevgeni Roizman, partei Jabloko asutaja Grigori Javlinski, Parnasi juht Mihhail Kasjanov, Boriss Jeltsini tütar Tatjana Jumaševa, Transparency Internationali asepresident Jelena Panfilova, endine rahandusminister Aleksei Kudrin.
  Projekti „Putini asemel“ eesmärk on tuleva aasta Venemaa presidendivalimisteks välja sõeluda alternatiivkandidaat, kes pakuks Vladimir Putinile arvestatavat konkurentsi.
  Putini kõneisik, Kremli pressisekretär Dmitri Peskov ütles uudist kommenteerides, et selliste initsiatiivide autorid on Venemaast pöördumatult kaugenenud. „Me oleme tõesti näinud meedias neid uudiseid. Siin võib öelda vaid üht: need projektid on ilmselt välja töötanud ja ette valmistanud inimesed, kes on juba pöördumatult rebitud lahti Venemaast, sellest mis siin toimub, vene argipäevast,“ ütles Peskov.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Minister näeb põllumeestele ja vedajatele suuri muudatusi
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.