• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Sõõrumaa müüs Karell Kiirabi

  Harju-Viru kiirabiteenuse osutaja vahetab omanikku.Foto: Postimees/Scanpix

  Eile sõlmiti kokkulepe, millega müüb Urmas Sõõrumaa suuromanduses U.S. Invest Karell Kiirabi Viru Haiglale.

  Tehingu hinda pooled ei avalda.
  Karell Kiirabi osutab kiirabiteenust Harju-Viru teeninduspiirkonnas ja osaliselt Ida-Virumaa piirkonnas. Ettevõttel on 18 kiirabibrigaadi ja ligi 350 töötajat. Ettevõtte käive oli eelmisel aastal 5,66 miljonit eurot, kasumiks kujunes 701 eurot. Aasta varem oli käive väiksem, aga kasum suurem, numbrid siis vastavalt 3,2 miljonit käive ja üle 37 000 euro kasum.
  Karell Kiirabi juhatuse liikmetena jätkavad ka pärast omanikevahetust Ave Põlluaas ja Peeter Puskai.
  Viru Haigla AS pakub tervishoiuteenuseid peamiselt Virumaal.
  Karell Kiirabi on asutatud 1998. aastal ja esimesed kiirabibrigaadid alustasid tegevust 30. aprillil 2001. 
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.