Mait Kraun • 16. juuli 2017 kell 7:00

Karell Kiirabi kasvab jõudsalt

Kiirabiauto  Foto: Foto: Raul Mee

Kiirabiteenuseid osutav Karell Kiirabi AS suurendas müügitulu ning plaanib uusi investeeringuid.

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et kiirabifirma Karell Kiirabi AS kasvatas 2016. aastal oma müügitulu 11 protsenti, 6,31 miljoni euroni. Ärikasum suurenes aga 54 909 euro võrra, 55 610 euroni.

Ettevõttes töötas mullu keskmiselt 249 inimest (võrreldes 2015. aastaga 2 töötajat vähem). Käive töötaja kohta suurenes 12 protsenti, 25 340 euroni. Keskmine brutotasu tõusis 13 protsenti, 1262 euroni kuus.

Unknown body type: x-im/content-part infopank

AS Karell Kiirabi teenindab halduslepingu alusel kiirabiteenusega Harju-Viru ning Ida-Virumaa piirkonda, kirjutab ettevõte aruandes.

"2017. aastal pööratakse põhitähelepanu kiirabiteenuse kvaliteedi jätkuvale tõstmisele ning arendamisele. Kavandatakse investeeringuid uutesse kiirabiautodesse ning töötajate töötingimuste parandamisse," kirjutatakse tegevusaruandes.

Ettevõtte omanik on Tapa Haigla AS, mille emafirma on 1Care Group OÜ. Viimasel on omakorda 10 omanikku. Eelmisel ja üle-eelmisel aastal firmast dividende ei võetud.

Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas.

Hetkel kuum