EASi töötajate mäss

17. november 2016, 13:06
Hanno Tomberg kaotas eile ootamatult töö EASis
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20161117/NEWS/161119728/AR/0/Hanno-Tomberg-.jpg

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) 11 juhtivtöötajat tegid eile asutuse nõukogule EASi juhatuse esimeest Hanno Tombergi toetava ühispöördumise, milles kutsusid nõukogu Tombergi mitte tagasi kutsuma, kuna see mõjuks halvasti kogu organisatsioonile.

Postimehe käsutuses olevast kirjast selgub, et töötajad kiidavad praegust juhtkonda eelkõige muudatuste elluviimisel ning kutsuvad üles jätma ametisse Hanno Tombergi, Sigrid Harjo, Sille Talvet-Unti ja Indrek Kaju.

Hoolimata enne nõukogu koosolekut saadetud pöördumisest jäi peale ettevõtlusminister Liisa Oviiri tahe ja nõukogu hääletas eile häältega 3:2 Hanno Tombergi tagandamise poolt. Seitsmeliikmelisest nõukogust oli eile koosolekul kohal viis liiget, kaks puudus.

Loe kirja Postimehest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. November 2016, 13:16

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing