Äripäev • 17. november 2016 • 1 min
Jaga lugu:

EASi töötajate mäss

Hanno Tomberg kaotas eile ootamatult töö EASis  Foto: Eiko Kink

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) 11 juhtivtöötajat tegid eile asutuse nõukogule EASi juhatuse esimeest Hanno Tombergi toetava ühispöördumise, milles kutsusid nõukogu Tombergi mitte tagasi kutsuma, kuna see mõjuks halvasti kogu organisatsioonile.

Postimehe käsutuses olevast kirjast selgub, et töötajad kiidavad praegust juhtkonda eelkõige muudatuste elluviimisel ning kutsuvad üles jätma ametisse Hanno Tombergi, Sigrid Harjo, Sille Talvet-Unti ja Indrek Kaju.

Hoolimata enne nõukogu koosolekut saadetud pöördumisest jäi peale ettevõtlusminister Liisa Oviiri tahe ja nõukogu hääletas eile häältega 3:2 Hanno Tombergi tagandamise poolt. Seitsmeliikmelisest nõukogust oli eile koosolekul kohal viis liiget, kaks puudus.

Loe kirja Postimehest.

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt