Äripäev • 28. detsember 2016 kell 6:45

Nordecon lõi uue tütarettevõtte

Nordecon lõi uue tütarettevõtte Tariston.  Foto: Raul Mee

Alates 1. jaanuarist alustab ühendettevõte Tariston AS, mis koondab senised Nordeconi tütarettevõtted Järva Teed AS, Hiiu Teed AS ning Nordecon ASi teehoolde- ja tehnikadivisjoni.

Tariston AS on 100% Nordeconi tütarettevõte ning jätkab tegevust kõigis senistes valdkondades: teehooldus ja -ehitus, maaparandustööd, pindamine, mäendus, liikluskorraldusvahendite tootmine ja rasketehnika rent, teatas Nordecon.

Nordecon ASi juhatuse esimees Jaano Vink ütles, et muudatus kontserni struktuuris suurendab ka efektiivsust: samad ning sarnased valdkonnad on nüüdsest ühtse juhtimise all – kaovad mitmed dubleerivad tegevused, selgineb kontsernisisene tööjaotus ja vastutus. „Lähiaastatel korraldab maanteeamet mitmeid maakonnapõhiseid riigimaanteede hooldehankeid, millel edukas osalemine on Nordeconi kontserni üks prioriteet.“

Tariston ASi juhatuse esimees Kaspar Kaldjärv lisas, et kõik senised õigused, kohustused ja koostöölepingud, mis partneritel või klientidel on sõlmitud Järva Teede, Hiiu Teede või Nordecon AS-iga, kehtivad muutumatult edasi.

Hetkel kuum