Äripäev • 22. veebruar 2017 kell 7:49

Kalev Spa uueneb 5 miljoni euro eest

Kalev Spa renoveerimiseskiis, millel on näha restorani juurdeehitus.  Foto: Kalev Spa

Veekeskus Kalev Spa kinnitas aegade mahukaima laiendus- ja renoveerimisprojekti, mille käigus uuendatakse täielikult kogu veekeskus ning laiendatakse oluliselt hotelli ja restorani. Kokku investeerib ettevõte suvistesse renoveerimistöödesse 5 miljonit eurot.

Kalev Spa turundusdirektori Meeli Eelmaa sõnul saab veekeskus alates riietusruumidest kuni basseinideni uue näo. Uuenduskuuri käigus lisandub atraktsioone, lõõgastusalasid, saunu ja mullivanne, samas säilib täies mahus 50meetrine bassein. Hotelli ehitatakse juurde 8 vanalinnavaatega tuba ning 12 pargivaatega tuba. Kokku lisandub Kalev Spasse juurdeehituse ja uue vahekorruse rajamisega 1400 ruutmeetrit pinda.

Vaata lisaks Infopangast

Kalevi Veekeskuse OÜ

Kalev Spal on aastas ligikaudu 400 000 külastust, kompleksis asub üks Eesti kahest kaheksa ujumisrajaga 50meetrisest basseinist. Kalev Spa avati 2006. aastal, veekeskuse eelkäijaks on 1960. aastatel ehitatud Kalevi ujula, mille projekteeris toonane tipparhitekt Uno Tölpus.

Hetkel kuum