Rõivas tagasiastumisest: see ei võta tükki küljest

13. oktoober 2017, 08:59
Taavi Rõivas.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20171013/NEWS/171019848/AR/0/AR-171019848.jpg

Taavi Rõivas teatas eile õhtul, et astub ahistamisskandaali tõttu riigikogu aseesimehe kohalt tagasi, kuid jätkab riigikogus lihtliikmena.

„Aktuaalse kaamera“ küsimusele, miks on tagasiastumine vajalik, kui Rõivas süüd ei tunnista, vastas Rõivas, et poliitilist vastutust peab olema valmis võtma ka siis, kui tunned, et oled teinud midagi sellist, mis on inimeste ja enda eetikatundega vastuolus.

„Ma tegelikult ei tea, kas seda on piisavalt palju, et tagasi astuda, aga ma arvan, et sõltumata sellest, kui inimene saab haiget, kui sellest on tekkinud sedavõrd suur skandaal, et see kahjustab ka minu kolleege, siis minu jaoks see tagasiastumine on asi, mis ei võta tükki küljest. Ma teen seda selleks, et teisi inimesi säästa," ütles Rõivas veel.

Eile avaldas Eesti Päevaleht anonüümsust palunud noore naise kirjelduse sellest, kuidas EASi kaubandusdelegatsiooni koosseisus Malaisias käinud Taavi Rõivas teda Kuala Lumpuri baaris peetud peo ajal ahistas.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    13. October 2017, 09:08
    Otsi:

    Ava täpsem otsing