• Jaga lugu:

  Suurimad ärihaid valimistel edukad

  E-Piima juht Jaanus Murakas sai Järva vallas uksest läbi.

  Suurimate valimistel kandideerinud ärihaide nimekirjad olid valimistel edukad, erandiks on Jüri Mõis ja Urmas Sõõrumaa, kelle Tegus Tallinn oli edutu projekt.

  Kõige suurema ettevõtjana läks valimistulle Alexela Groupi suuromanik Marti Hääl, kes kandideeris Harjumaal valimisliidus nimega Üks Kuusalu Vald. Liit sai Kuusalus 27,2 protsenti häältest ning Marti Hääl sai selle esinumbrina kindla mandaadi.
  Jetoili ja Maardu Terminali omanik Sander Kopli kandideeris Hiiumaal valimisliidus Ühine Hiiumaa, mis teenis küll häältest 25,6% ning pidi ülinapilt, vaid 15 häälega alla vanduma võitjatele sotsidele, ent Kopli isiklikult mandaati esialgsete tulemuste järgi ei saanud. Samuti Jetoili omanikeringi kuuluv Hannes Kägu kandideeris Kosel ning tema valimisliit Meie Vald võttis vallas kindla võidu, Kägule aga mandaati otse ei tulnud.
  Suuruselt neljanda ettevõtjana oli valimistules piimandusühistut E-Piim tüüriv Jaanus Murakas, kes läks tulle koduses Järva vallas. Tema Suur-Järvamaa valimisliit sai vallas kolmanda tulemuse, Murakas oma nimekirjas esimese koha ning pääses kindlalt ka volikokku ühes kolme kaasvõtlejaga.
  Kurvem on aga Jüri Mõisa ning Urmas Sõõrumaa seis. Nende valimisliit sai küll ühe mandaadi, ent kahjuks võttis selle Edgar Savisaar isiklikult. See aga tähendab, et isegi kui Savisaar kohast loobub, ei kandu  isikumandaat ärimeestele edasi. Savisaare Valimisliidu ja Tegusa Tallinna tulemus jäi 5% künnisest aga kaugele maha: ühise plokina valimistulle läinud partnerid teenisid vaid 4,5% häältest ehk 8594 inimese toetuse.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Avatus ja liberaalsus teenib Eesti huve ka Euroopa kaksikpöördes
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Change'i tulemused viisid osaku langusesse
Funderbeamis kauplev krüptoraha platvorm Change avalikustas kolmapäeval teise kvartali tulemused, mis olid väga sarnased esimesele kvartalile.
Funderbeamis kauplev krüptoraha platvorm Change avalikustas kolmapäeval teise kvartali tulemused, mis olid väga sarnased esimesele kvartalile.
Raadiohommikus: tulemuste sadu ning Hiina hirmud börsil
Hommikuprogrammis tulevad enda värskeid kvartalitulemusi kommenteerima Tallink Grupi juht Paavo Nõgene ning Arco Vara juht Marko-Ove Niinemäe. Juttu tuleb aga muustki.
Hommikuprogrammis tulevad enda värskeid kvartalitulemusi kommenteerima Tallink Grupi juht Paavo Nõgene ning Arco Vara juht Marko-Ove Niinemäe. Juttu tuleb aga muustki.
Lahkuv juht: Ragn-Sells saab endale ägeda uue juhi
Ragn-Sellsist lahkuv juht Rain Vääna kiidab mantlipärijat Kai Realot ja valmistub talle tööd üle andma, enne kui ise uusi väljakutseid otsima asub.
Ragn-Sellsist lahkuv juht Rain Vääna kiidab mantlipärijat Kai Realot ja valmistub talle tööd üle andma, enne kui ise uusi väljakutseid otsima asub.