Äripäev • 21. detsember 2017 • 1 min
Jaga lugu:

Poolemiljoniline möödalaskmine Tartu Ülikoolis

Tartu Ülikoolis käib vaidlus selle üle, kes peaks summa, mis lisanduva käibemaksuga ulatub poole miljoni euroni, enda kanda võtma.
Tartu Ülikoolis käib vaidlus selle üle, kes peaks summa, mis lisanduva käibemaksuga ulatub poole miljoni euroni, enda kanda võtma.  Foto: epa

Rahvusvahelise kiirekanali projektile kulutatud ligi 400 000 eurot tunnistati abikõlbmatuks, mistõttu peavad Tartu Ülikooli füüsikainstituudi teadlased maksma selle kinni oma projektide arvelt, kirjutas Postimees.

Rahvusvahelises kiirekanali projektis osalev Tartu Ülikool sai möödunud aasta lõpus kuulda otsusest, et ligi 390 000 euro eest tehtud kulutused on abikõlbmatud ja teadusele euroraha vahendav sihtasutus Archimedes neid ei hüvita.

Nüüd käib Tartu Ülikoolis vaidlus selle üle, kes peaks summa, mis lisanduva käibemaksuga ulatub poole miljoni euroni, enda kanda võtma. Kuna suurprojekt kuulub füüsikainstituudi haldusalasse, tuleks vastutus võtta neil.

Loe pikemalt Postimehest.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt