Äripäev • 26. jaanuar 2018
Jaga lugu:

Tellijaga tülli läinud ehitaja sulges end hoonesse

Tellijaga tülli läinud ehitaja sulges end hoonesse.  Foto: PantherMedia/Scanpix

Vastseliina hooldekodu rajamise käigus läksid ehitaja ja tellija rahaasjade pärast tülli ning nüüd keeldub ehitaja hoonest lahkumast, kirjutas Lõuna-Eesti Postimees.

Vastseliina vald sõlmis ligi 600 000 euro suuruse hanke võitnud OÜga Mace Ehitus lepingu eelmise aasta märtsis ning selle kohaselt pidi hooldekodu olema valmis augustiks. Ent juba aprillis tabas ehitajaid tagasilöök, kui selgus, et liftišahti ehitamine hoone all olevale vesiliivale läheb arvatust kallimaks ja aeganõudvamaks. "Liftišahti ehitus venitas kõiki töid umbes kuu võrra," rääkis Mace Ehituse juhatuse liige Erich Andressoo.

Maja pakkus remondimeestele muidki ootamatusi ja seetõttu pole seda tänini üle antud, märkis Lõuna-Eesti Postimees.

Nüüd nõuab ehitaja vallalt saamata 60 000 eurot ning veel 50 000 lisatööde eest, vald aga ei julge neile maksta, kartes, et siis ei lõpeta firma töid. Firma aga ei julge majast lahkuda, kartes omakorda, et jääb rahast ilma.

Kumbki osapool kaalub abi otsimist politseist või kohtust, kirjutas väljaanne.

Loe pikemalt Lõuna-Eesti Postimehest.

Jaga lugu:
Hetkel kuum