27. märts 2018 kell 20:19

Kolmapäeval hommikuprogrammis: Hansson, Koppel, Kanajev ja GDPR

Ardo Hansson  Foto: Andres Haabu

Kolmapäeva hommikul on Äripäeva raadio eetris tõeline intervjuusadu, kus astuvad üles Eesti Panga president Ardo Hansson, legendaarne analüütik Peeter Koppel ning aastatehingu teinud Anatoli Kanajev.

Hansson räägib intresside tõusust ja Euroopa Keskpanga nõukogu siseelust, Koppel aktsiaturgudel toimuvast ja Transiidikeskuse ära müünud Kanajev põhjendab oma otsust.

Uue andmekaitsemääruse GDPRi mõjust Äripäevale ja tema klientidele räägime Äripäeva turundusjuhi Sten Õitspuuga.

Hommikuprogrammi veavad Meelis Mandel ja Liis Amor.

Päev jätkub kolme saatega.

11.00-12.00 „Õigusruum“. Millised on uues riigihangete seaduses olulised nüansid ehitushangetel osalejate jaoks? Näiteks lisandus seadusesse viimasel hetkel säte, mis kohustab hankijat tegema lisakontrolli. Samuti muutub üht-teist ühispakkumiste tegemisel. Mis täpsemalt, seda rääkis Eesti ehituskonverentsil möödunud aasta novembris Cobalti advokaat Kadri Matteus.

13.00-14.00 „Töö ja palk“. Juttu tuleb tööturu riskirühmadest, keskendudes pikemalt vanemaealiste töötajate, välismaalaste ja vähenenud töövõimega töötajate segmendile. Saates on külas Külliki Bode töötukassast ning ISSi Baltikumi ja Venemaa personalidirektor Helo Tamme, kes räägib, kuidas ISS nende rühmade esinejateni on jõudnud, ning kirjeldab ettevõtte kogemust. Saadet juhib Helen Kõrgesaar.

15.00-16.00 „Fookuses“. Keda meie tööturul diskrimineeritakse? Vanusevahemikud nii noorte kui ka vanemate seas on üllatavad. Mida muuta tööturul, kus varsti on iga kolmas inimene 65aastane või vanem? Sellest räägivad Instar EBC OÜ tegevjuht Kersti Vannas ja MTÜ Kuldliiga Algatus juhatuse liige Aimar Altosaar. Saadet juhib Liis Amor.

Hetkel kuum