Indrek Mäe • 16. aprill 2018 • 1 min
Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Mida teha, kui maksuhaldur uksele koputab?

Foto: Meeli Küttim

Kui maksu- ja tolliamet (EMTA) palga asemel dividendi maksva ettevõtte uksele koputab, tuleks ettevõtjal maksuhalduriga suhtlemisel jälgida lihtsaid nippe, vältimaks maksukäsku ning -võlga või hilisemat pikka kohtuteed.

„Kindlasti peaks maksuameti ja ettevõtja vaheline suhtlus toimuma kirjalikus vormis,“ rõhutas endine maksu- ja tolliameti peadirektor ning riigikogu rahanduskomisjoni liige Aivar Sõerd Äripäeva raadio saates „Poliitikute töölaud.“ „Soovitav on küsida kirjalikult maksu- ja tolliameti käsitlust konkreetse situatsiooni kohta,“ lisas ta.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt