investor Toomas • 18. aprill 2018 kell 12:54
Investor
Ainult tellijale

Investor Toomas: soetasin patumaigulise kriisiaktsia

Investor Toomas soetas Altria aktsiaid.  Foto: EPA

Mõtlen üha enam oma portfelli vaadates, et tõusutsükkel ei saa igavesti kesta, ning sestap otsustasin portfelli tasakaalustada.

Niisiis mõtlesin soetada ettevõtet, mis elab kriisi teistega võrredes tõenäoliselt valutumalt üle, pakub viisakat dividendi, omab kasvupotentsiaali, pole üle mõistuse kallis, kaitseb seeläbi ka minu vaba raha inflatsiooni eest ning pakub sellele tootlustki. Tegemist on patuaktsia ehk tubakatootja Altriaga ning soetasin täna 150 ettevõtte aktsiat hinnaga 62,63 dollarit aktsia kohta. Tehingusumma oli 7583.26 eurot ja tehingutasu 13.97 eurot.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum