Äripäev • 6. august 2018 kell 7:16

Eesti Energia sai uue klienditeenuste juhi

Eesti Energia  Foto: Veiko Tõkman

Tänasest juhib Eesti Energia klienditeenuste üksust Jüri Teemant, kes on viimased seitse aastat juhtinud Elisa Eesti ärikliendiüksust.

Lisaks tööle Elisa juhatuse liikmena on Teemant olnud EMT (Telia Eesti) turundusdirektor ja juhatuse liige, töötanud Nokia kontsernis Soomes, kus vastutas Skandinaavia ja Venemaa müügi ja turunduse eest ning juhtis hiljem Nokia müüki Balti turgudel.

Teemant on õppinud Tallinna Tehnikaülikoolis majandust ja lõpetanud Estonian Business Schoolis magistriõppe.

Juunis kinnitas Eesti Energia nõukogu kontserni uuendatud strateegilise tegevusplaani, mille üks eesmärk on kasvatada 2022. aastaks klientide arvu Läänemere regioonis miljonini. Eesti Energial on Eestis, Lätis, Leedus, Poolas, Rootsis ja Soomes tarbimiskohtade alusel kokku pea 655 000 klienti.

Hetkel kuum