Äripäev • 16. august 2018
Jaga lugu:

Haigekassa nõukogu teeb läbi suure muutuse

Riina Sikkut
Riina Sikkut  Foto: Andras Kralla

Valitsuse tänase istungi päevakorras on haigekassa põhikirja muutmise eelnõu, mis näeb ette haigekassa nõukogu liikmete arvu vähendamise seniselt 15-lt kuueni.

Eelnõu esitab valitsusele tervise- ja tööminister Riina Sikkut. Nõukogusse peaksid jääma tervise- ja rahandusvaldkonna minister, ning neli ülejäänud liiget nimetavad valitsus, ametiühingud ja puuetega inimeste koda.

Täna on päevakorras ka Sikkuti ettepanek täpsustada haigekassa nõukogu liikmete tasustamist: kui seni maksti tasu 11 valitsuse nimetatud nõukogu liikmele, siis pärast nõukogu liikmete arvu vähendamist makstakse saab tasu neli nõukogu liiget.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt