Äripäev • 26. august 2018 kell 9:00

Paavli Kinnisvara kasvatas kasumit

Mulluses Äripäeva Rikaste TOPis esiviiesaja sekka jõudnud Indrek Randveele ja Genaadi Urbile kuuluv kinnisvara rendiga tegelev firma tõstis mullu nii käivet kui kasumit.

Paavli Kinnisvara üks omanik Indrek Randvee (keskel)  Foto: Raul Mee, Andres Haabu

Paavli Kinnisvara nimelises ettevõtte põhitegevus on Tallinnas aadressidel Paavli 1, Paavli 5, Kopli 25 ja Kopli 29 hoonete haldamine ja üürile andmine. Käivet oli mullu 1,9 miljoni jagu, seda oli 5,2% aasta varasemast tasemest enam. Tõusis ka puhaskasum, mis kerkis 2016. aasta 1,2 miljonilt mullu pea 1,5 miljoni euroni.

Paavli Kinnisvaral oli mullu 10 töötajat ning täpselt sama palju oli neid ka aasta varem. Ka palgafond jäi suures pildis enam-vähem samale tasemele, ulatudes mõnevõrra üle 125 330 euro. Keskmine brutotasu kuus oli ligikaudu 1044 eurolt.

Nagu varemgi, ei plaani omanikud ka sel aastal firmast dividendi võtta, nii et jaotamata kasum paisub 17,3 miljoni euroni. Firma suuromanikud on Urb ja Randvee, kes pälvisid mulluses Äripäeva Rikaste TOPis vastavalt 388. ja 469. positsiooni.

Hetkel kuum