• Jaga lugu:

  Raadiohommikus: tööandja brändimisest ja majandussidemetest Saksamaaga

  Tarmo MutsoFoto: Scanpix

  Külas on agentuuri Brandem juht Marie Evart, kellega vestleme tööandja brändimisest. Eesti ja Saksamaa üha paremini edenevatest majandussidemetest räägime Saksa-Balti Kaubanduskoja Tallinna büroo juhi Tarmo Mutsoga.

  Stuudios on uudistetoimetaja Indrek Mäe ja saatejuht Hando Sinisalu.
  11.00–12.00 "Investor Toomase tund". Seekordses saates võtame kokku investor Toomase volatiilse oktoobri. Kuigi portfell pääses justkui läbi ime puhtalt, kogunevad portfelli kohale tormipilved. On mureks tõepoolest põhjust? Sellest, milliste aktsiatega julgeb Toomas ka rasketest aegadest läbi purjetada, mis tuleks esmajärjekorras rahaks teha ja kuidas läheb Toomase avantüür ühisrahastuses, saates pikemalt kõneldaksegi. Samuti võtab börsitoimetus kokku novembrikuu kõige oodatumad sündmused. Stuudios on börsitoimetuse ajakirjanikud Indrek Mäe, Kaspar Allik ja Liina Laks.
  13.0014.00 "E-kaubanduse areng ja tulevik". Saates tuleb juttu innovatsioonist pakiäris. Starship Technologiesi asutaja ja juhatuse liige Ahti Heinla ning Cleveroni asutaja ja juhataja Arno Kütt räägivad e-kaubanduse kasvust, viimasest miilist ehk miks sellega nii palju tegeletakse, samuti ka pakiautomaatide rohkusest ja nende konsolideerumisest. Saates kuuleb ka ühest uuest teenusest, mis kohe peagi Eesti turul avaneb. Saadet juhib Rainer Rohtla (DPD Eesti).
  15.0016.00 "Äripäeva TOP". IT-sektor müüb oma teenust olenemata riigist, edu taga on võime teha asju teistmoodi kui teised. Saates on külalisteks infotehnoloogia ettevõtete TOPi liidrite Toggli juhatuse liige Alari Aho ja Codeborne'i juhatuse liige Aho Augasmägi. Üks neist on läinud üle täielikule kodus töötamisele, teine rakendab paaris töötamist kontoris. Edukad on mõlemad. Stuudios on ka audiitorettevõtte KPMG juhtiv konsultant Taavi Pahapill, saadet juhib Juuli Nemvalts.
  Kuulake raadiot otse SIIT.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andres Viia, Jüri Jõema: vajadus tarkvaraarendajate järele kasvab hüppeliselt
Värske prognoosi kohaselt on info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) valdkonnas lähiaastail näha tugevalt kasvavat vajadust tarkvara- ja IKT-süsteemide arendajate järele. Neil ametialadel on juba praegu märkimisväärne katmata vajadus, kirjutavad OSKA analüütik Andres Viia ja Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu nõunik Jüri Jõema.
Värske prognoosi kohaselt on info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) valdkonnas lähiaastail näha tugevalt kasvavat vajadust tarkvara- ja IKT-süsteemide arendajate järele. Neil ametialadel on juba praegu märkimisväärne katmata vajadus, kirjutavad OSKA analüütik Andres Viia ja Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu nõunik Jüri Jõema.
USA börs sulgus järjekordselt punases
Vaatamata positiivsele päeva algusele, võtsid USA peamised indeksid peallõunal suuna alla ja sulgusid punases. Sel nädalal pole indeksid üksi päev plussis sulgunud, vahendab Yahoo Finance.
Vaatamata positiivsele päeva algusele, võtsid USA peamised indeksid peallõunal suuna alla ja sulgusid punases. Sel nädalal pole indeksid üksi päev plussis sulgunud, vahendab Yahoo Finance.
Elmo Rent ja Telia toovad 5G tehnoloogia kaugjuhitavasse sõiduautosse
ELMO Rendi arendatav kaugjuhitavat tehnoloogiat kasutav lahendus võimaldab elektriauto kliendini toimetada ja vajadusel ümber parkida ilma juhi füüsilise kohalviibimiseta masinas. 5G võrku kasutades on auto ja kaugjuhtimispuldi vahel tekkiv viiteaeg minimaalne, mis parandab oluliselt reageerimisaega.
ELMO Rendi arendatav kaugjuhitavat tehnoloogiat kasutav lahendus võimaldab elektriauto kliendini toimetada ja vajadusel ümber parkida ilma juhi füüsilise kohalviibimiseta masinas. 5G võrku kasutades on auto ja kaugjuhtimispuldi vahel tekkiv viiteaeg minimaalne, mis parandab oluliselt reageerimisaega.
Raadiohommikus: Rakveret juhib koroonasse nakatunud linnapea ja Jaak Roosaare avaldab tänavused plaanid
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.