Äripäev • 5. november 2018 kell 14:45

Raadiohommikus: tööandja brändimisest ja majandussidemetest Saksamaaga

Tarmo Mutso  Foto: Scanpix

Külas on agentuuri Brandem juht Marie Evart, kellega vestleme tööandja brändimisest. Eesti ja Saksamaa üha paremini edenevatest majandussidemetest räägime Saksa-Balti Kaubanduskoja Tallinna büroo juhi Tarmo Mutsoga.

Stuudios on uudistetoimetaja Indrek Mäe ja saatejuht Hando Sinisalu.

11.00–12.00 "Investor Toomase tund". Seekordses saates võtame kokku investor Toomase volatiilse oktoobri. Kuigi portfell pääses justkui läbi ime puhtalt, kogunevad portfelli kohale tormipilved. On mureks tõepoolest põhjust? Sellest, milliste aktsiatega julgeb Toomas ka rasketest aegadest läbi purjetada, mis tuleks esmajärjekorras rahaks teha ja kuidas läheb Toomase avantüür ühisrahastuses, saates pikemalt kõneldaksegi. Samuti võtab börsitoimetus kokku novembrikuu kõige oodatumad sündmused. Stuudios on börsitoimetuse ajakirjanikud Indrek Mäe, Kaspar Allik ja Liina Laks.

13.0014.00 "E-kaubanduse areng ja tulevik". Saates tuleb juttu innovatsioonist pakiäris. Starship Technologiesi asutaja ja juhatuse liige Ahti Heinla ning Cleveroni asutaja ja juhataja Arno Kütt räägivad e-kaubanduse kasvust, viimasest miilist ehk miks sellega nii palju tegeletakse, samuti ka pakiautomaatide rohkusest ja nende konsolideerumisest. Saates kuuleb ka ühest uuest teenusest, mis kohe peagi Eesti turul avaneb. Saadet juhib Rainer Rohtla (DPD Eesti).

15.0016.00 "Äripäeva TOP". IT-sektor müüb oma teenust olenemata riigist, edu taga on võime teha asju teistmoodi kui teised. Saates on külalisteks infotehnoloogia ettevõtete TOPi liidrite Toggli juhatuse liige Alari Aho ja Codeborne'i juhatuse liige Aho Augasmägi. Üks neist on läinud üle täielikule kodus töötamisele, teine rakendab paaris töötamist kontoris. Edukad on mõlemad. Stuudios on ka audiitorettevõtte KPMG juhtiv konsultant Taavi Pahapill, saadet juhib Juuli Nemvalts.

Kuulake raadiot otse SIIT.

Hetkel kuum