Äripäev • 11. detsember 2018 kell 13:23
Jõulupidu pidavat rohkem hindama vanemaealised töötajad  Foto: Veiko Tõkman

Jõulupidu nii väga ei oodatagi

40% töötajatest ootab jõulupühade eel tööandjalt pigem väikest rahalist preemiat kui jõulupidu, selgus CVKeskus.ee värskest uuringust.

Tööportaali CVKeskus.ee korraldatud uuringu tulemusel selgus, mida töötajad jõulupühade eel tööandjatelt enim ootavad, kirjutas teemaveeb kaubandus.ee. „Kõige enam soovivad Eesti töötajad saada tööandjatelt rahalist preemiat – 100 euro väärtuses lisaraha hinnatakse kõrgemalt kui võimalusest veeta kaks lisapuhkusepäeva pere ja lähedastega,“ kommenteeris uuringut CVKeskus.ee Baltikumi kommunikatsioonijuht Henry Auväärt. „Rahaline preemia on eelistatuim nii meeste kui ka naiste seas, kuid naised hindavad kahepäevast lisapuhkust pisut olulisemaks kui mehed.“

40% Eesti töötajatest ootavad tööandjatelt väikest rahalist preemiat, 24% valiksid kaks lisapuhkusepäeva, 16% kuni 200 euro väärtuses kinkekaardi ja 10% ootaksid uhket ettevõtte jõulupidu koos kaaslastega.

„Arvatavasti on Eestis üks enim levinud jõulupühadega kaasnev hüve ettevõtte korraldatav jõulupidu, mida hindavad kõige kõrgemalt 56–76aastased töötajad. Noortest valiks jõulupeo kõigest iga kümnes töövõtja,“ tõi Auväärt välja.

Pikemalt loe teemaveebist kaubandus.ee.

Hetkel kuum