Anu Lill • 13 veebruar 2019

Hiltoni hotelliketil üle ootuste head tulemused

Hilton teatas oodatust paremast kvartalikasumist, mille põhjuse saab panna reisi- ja majutusnõudluse kasvu arvele, kirjutab Reuters.

Hilton lõikas kasu reisinõudluse kasvust ja keevitas tubadele hinda otsa.  Foto: Reuters/Scanpix

Nimelt tõstis ettevõte neljandas kvartalis tubade hindu, et nõudlust maksimaalselt ära kasutada. Korrigeeritud baasil teenis ettevõte neljandas kvartalis kasumit 79 senti aktsia kohta (EPS), ületades analüütikute hinnangut (69 senti) ligi 13%.

Ettevõtte käive kasvas 2,09 miljardilt dollarilt 2,29 miljardile dollarile.

Tipptasemel hotellid, sealhulgas Hilton ja Marriott, on siiski hoiatanud tulude kasvu aeglustumise eest 2019. aastal, kuna ülemaailmne majanduskasv aeglustub ja kaubanduslikud pinged mõjutavad ettevõtete plaane.

Hetkel kuum