• Jaga lugu:

  Helme vihastas: Eesti ajakirjandus on nõme!

  EKRE esimees Mart Helme pahandas teisipäeval ajakirjanikega, kes küsisid pärast EKRE, Keskerakonna ja Isamaa esimeeste kohtumist küsimusi võimalike kokkulepete kohta. Samuti pahandab Helmet kolmikliidule ajakirjanduses pandud nimi EKREIKE.

  EKRE esimees Mart Helme (vasakul), Keskerakonna juht Jüri Ratas ja Isamaa esimees Helir-Valdor Seeder. Foto: Liis Treimann
  „Miks te teete selliseid libauudised ja mitte tõele vastavaid pealkirju panete?“ küsis Helme. Teda pahandas eriti loodavale kolmikliidule antud lühend EKREIKE. „Mis nimi see selline on? See on selgelt pahatahtlik – et Eesti langeb EKRE ikkesse. Kõik saavad sellest nimest niimoodi aru,“ rääkis Helme.
  Helme ütles, et ta ei pea Eesti ajakirjandusest lugu. „Eesti ajakirjandus on nõme, kallutatud ja selgelt vasakliberaalse ideoloogia poolt. Mul on õigus oma arvamusele!“ ütles ta. „Ajakirjandus ei otsusta, kes teeb koalitsiooni ja kes ei tee või kes on hea valija või halb valija. Muidugi olen pahane meedia peale,“ lisas Helme.
  Helme sõnul tehakse praegu liiga nii EKRE-le, Jüri Ratasele kui ka Isamaale.
  Kaja Kallasele tema sõnul kindlasti liiga tehtud ei ole. „Täna nägin esimest korda, et Päevalehes on mõistusele tuldud ja nähtud, et dopinguskandaali ja rahapesu lugude taga on suuresti Reformierakond. Neil on igal pool näpud taga. Tulge mõistusele! See pole valge erakond! See on kõige korruptiivsem erakond üldse,“ ütles Helme.
  Helme, Seeder ja Ratas kohtusid täna, et arutada, kuidas koalitsioonikõnelustega edasi minna. Uuesti kohtutakse täna õhtul kell kuus, arutusele tuleb julgeolek ja välispoliitika.
  Ratas rõhutas pärast kohtumist, et pole mõtet mingitest kokkulepetest praegu kõnelda, kuna erakonnad ei ole veel koalitsioonikõnelusi pidada saanudki. Täna päeval toimunud kohtumisel leppisid esimehed kokku vaid selles, et toetavad edaspidigi Eesti kuulumist NATOsse ja Euroopa Liitu.
 • Hetkel kuum
FI ekspert: intressi fikseerimine on pankadele kasumi võtmise koht
Pangad arvestavad intressi fikseerides riske selliselt, et mitte kahjumisse jääda, vaid pigem kasumit teenida, kirjutab finantsinspektsiooni finantsteenuste järelevalve osakonna juht Mari Puusaag-Tamm
Pangad arvestavad intressi fikseerides riske selliselt, et mitte kahjumisse jääda, vaid pigem kasumit teenida, kirjutab finantsinspektsiooni finantsteenuste järelevalve osakonna juht Mari Puusaag-Tamm
USA aktsiaturg lõpetas jaaninädala ralliga
USA peamised aktsiaindeksid tõusid reedel hoogsalt, lõpetades börsinädala üle kolmeprotsendise tõusuga.
USA peamised aktsiaindeksid tõusid reedel hoogsalt, lõpetades börsinädala üle kolmeprotsendise tõusuga.
Baltika juht lahkub ametist
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Rapla rahvas on uue Risti Kaubanduskeskuse juba hästi omaks võtnud
Raplas avati uus Risti Kaubanduskeskus, kus resideeruvad Prisma Peremarket, Pepco, Benu apteek ning Circle K, mis kõik on kohalike poolt ülimalt soojalt vastu võetud. Keskus sündis tänu kinnisvaraarendus- ja haldusettevõttele Vintselle, mille investeeringute juht Andres Suurna sõnul olid nii mõnusast vastuvõtust positiivselt üllatunud nii nemad ise kui ka rentnikud.
Raplas avati uus Risti Kaubanduskeskus, kus resideeruvad Prisma Peremarket, Pepco, Benu apteek ning Circle K, mis kõik on kohalike poolt ülimalt soojalt vastu võetud. Keskus sündis tänu kinnisvaraarendus- ja haldusettevõttele Vintselle, mille investeeringute juht Andres Suurna sõnul olid nii mõnusast vastuvõtust positiivselt üllatunud nii nemad ise kui ka rentnikud.
Vene Teater otsib sõjakeerises rahupunkti. "Lapsed ei pea teadma, mis on sõda ja surm"
Vene Teater Tallinnas võtab tööle kaks Ukrainast pagenud noort näitlejat, selle teatri juht on pärist Ukrainast. Siiski pole harvad juhud, kus Vene Teatrit seostatakse oma nimest tingituna Venemaaga.
Vene Teater Tallinnas võtab tööle kaks Ukrainast pagenud noort näitlejat, selle teatri juht on pärist Ukrainast. Siiski pole harvad juhud, kus Vene Teatrit seostatakse oma nimest tingituna Venemaaga.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.