Meelis Mandel • 11. juuni 2019 kell 6:14
Uudised
Ainult tellijale

Kõrge palga maksja viis tegevuse Eestist välja

Eesti IT-firma Realeyes kaasasutaja, Londonis elava Martin Salo (paremal) sõnul kavatseb ettevõte uue investeeringuga laieneda Aasiasse. Eestis neil enam töötajaid ei ole.  Foto: Toomas Huik, Postimees/Scanpix

Emotsioonide mõõtmise tehisintellekti loonud Eesti idufirma Realeyes, kes veel mõned aastad tagasi maksis Eestis IT-sektori kõige kõrgemat palka, lõpetas Eestis tegevuse ja keskendub ettevõtluse jätkamisele välismaal.

Alles hiljuti 11 miljonit eurot investeeringut kaasanud Realeyes otsustas Eestis lõpetada tegevuse, kuna siin oli raske leida vajalikku tööjõudu, ütles idufirma kaasasutaja, Londonis elav Martin Salo Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum