Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Teder pääses Savisaare kohtuasjast 200 000 euro suuruse trahviga

Ärimees Hillar Teder (vasakul) ja vandeadvokaat Oliver Nääs eile enne kohtuistungi algust.  Foto: Liis Treimann

Harju maakohus rahuldas täna prokuratuuri taotluse lõpetada Hillar Tederi süüasi nii-öelda Savisaare kriminaalasjas oportuniteediga ning suurärimees peab maksma 200 000 eurot trahvi. Kokkuleppele ei plaani prokuratuur praeguse seisuga minna Vello Kunmani, Alexander Kofkini ning Aivar Tuulbergiga.

Ühtlasi otsustas kohus rahuldada prokuratuuri taotluse eraldada kogu kriminaalasjast Keskerakonna kriminaalasi, mis tähendab, et erakond ja prokuratuur tahavad minna ja ilmselt ka lähevad asjas kokkuleppele.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum