Allan Rajavee • 28. august 2019 kell 7:37
Uudised
Ainult tellijale

Võib maksta ka 3000 eurot kuus, kui turg selle kinni maksab

Hekoteki juht Heiki Einpaul märkis, et palganumber ise pole tähtis, oluline on selle vastavus töö tootlikkusele.   Foto: Andras Kralla

Keskmise palga tõus näitab ühelt poolt tööjõu kvalifikatsiooni ja tootlikkuse tõusu, kuid teisalt jätkuvat nõudlust turul, mis aitab tööandjatel üha kõrgemat palka maksta, leidis masinatööstuse Hekotek juht Heiki Einpaul.

Einpaul loodab, et Eesti palgaralli jätab kohalikele ettevõtetele rahvusvahelistel turgudel konkureerimisevõimaluse alles. „Palganumber ise pole tähtis, oluline on selle vastavus töö tootlikkusele. Seega võime maksta ka 3000 kuus, kui keegi tehtud töötunnid turul ikka kinni maksab,“ toonitas Einpaul.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum