Jaanus Vogelberg • 10 september 2019
Uudised
Ainult tellijale

Globaalne makseplatvorm laieneb Eestisse

Felix Huber  Foto: Stripe

Täna alustab globaalne makseplatvorm Stripe oma tegevust seitsmes uues riigis, nende hulgas ka Eestis. Stripe'i Kesk- ja Ida-Euroopa, Lähis-Ida ja Aafrika (CEEMEA) regiooni juht Felix Huber rääkis Äripäevale, mis plaanid ettevõttel Eestis on.

Stripe pakub veebiettevõtetele maksesüsteemi lahendust, mis peaks neil aitama oma äri rahvusvahelisemaks kasvatada. Täna alustab Stripe Eestis ametlikult, kuid juba mõnda aega on nende teenuseid kasutanud näiteks tuntud idufirma Click and Grow. "Stripe tagab teile tõeliselt sujuva kogemuse. Seda on lihtne seadistada ja integreerida erinevate veebiplatvormidega, see toetab hästi rakendusliidest ja kliendibaase ja on äärmiselt kasutajasõbralik," ütles Click & Grow' finantsjuht Helen Vellemaa.

Hetkel kuum