Äripäev • 21. september 2019 kell 7:45
Uudised
Ainult tellijale

Halduskohus: Levikom ei vastanud 5G-võrgu rajamise konkursi tingimustele

Tallinna Halduskohus leidis ka, et Levikom ei kuulu päris sellesse turusfääri, kuhu on määrusega korraldatud konkurss suunatud ehk täisfunktsionaalsusega 5G sidevõrkude rajamine, mille kaudu oleks võimalik osutada kõiki 5G teenuseid. Sestap soovitas kohus majandusministeeriumil tuleviku konkurssid paremini suunitleda.   Foto: LIIS TREIMANN

Kuigi Levikom Eesti vaidlustas majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi (MKM) 5G mobiilivõrgu rajamise konkurssi väites, et MKM on rikkunud kaalutusreegleid, jättis halduskohus eile ettevõtte kaebuse rahuldamata ning viitas Levikomi puudustele

21. veebruaril vaidlustas Levikom Eesti OÜ kohtus konkursi teate, kohus keelaski esialgse õiguskaitse korras konkursi läbiviimise sagedusalas 3410–3800 MHz kuni asja menetlust lõpetava lahendi jõustumiseni.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum