Äripäev • 22. september 2019 kell 8:00
Uudised
Ainult tellijale

Ratas arutab New Yorgis kliimaküsimusi

Peaminister Jüri Ratas tõi välja, et viimasel kampaaniaperioodil said kliima- ja energiaküsimused pigem vähe tähelepanu, kuid Eesti kui ka terve maailma tulevikku silmas pidades on tegemist olulise teemaga.   Foto: LIIS TREIMANN

Peaminister Jüri Ratas arutab homme Ameerika Ühendriikides New Yorgis toimuval Maailma Majandusfoorumi kestliku arengu kõrgetasemelisel konverentsil üleilmseid väljakutseid ning Euroopa kliimapoliitikat. Samuti on peaministril kavas ÜRO peaassamblee avanädala raames kahepoolsed kohtumised.

Peaminister Jüri Ratase sõnul on riikidel vaja ühiselt pingutada, et inimtegevuse keskkonnamõjusid vähendada. „Puhta elukeskkonna tagamine on meie kohustus järeltulevate põlvede ees. Ühes Euroopa Liidu riikidega töötab Eesti selle nimel, et minna üle vähese süsinikuheitega majandusele,“ lausus peaminister.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum