Linda Eensaar • 20. oktoober 2019 kell 11:12
Uudised
Ainult tellijale

Euroopa ettevõtjad tahaksid just Tallinnas idufirmasid luua

Tallinn on Euroopa idufirmade asutajate seas nüüd eelistuselt üheksandal kohal, kuid arenevate Euroopa riikide seas parim  Foto: Flickr

Ettevõtjad üle Euroopa peavad Tallinna nüüd üheks Euroopa juhtivaks idufirmade sõlmpunktiks, kirjutab veebileht Emerging Europe. Ettevõtjate käest küsiti "Kus te alustaksite oma ettevõtet nüüd, kui peaksite seda uuesti tegema?" Idufirmade asutajate seas vastati tihti, et Tallinnas.

Nende tulemuste järgi pandi kokku koondaruanne, milles käsitletakse alustavate ettevõtete arengut ja asutajate mobiilsust Euroopas. Selles selgus, et Eesti pealinn on Euroopa idufirmade asutajate seas nüüd eelistuselt üheksandal kohal, kuid arenevate Euroopa riikide seas parim.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum