Oskari Lihatööstuse juht Aldo Parik selgitab listeeriabakteri sattumist ahjufileesinki tehnilise rikke ja inimfaktori koosmõjuga.
Selveri tütarfirma Kulinaaria OÜ leidis novembri algul toorainete analüüsimise käigus listeeriabakteri Oskari Lihatööstuse ahjufilee-singist, mida toodeti ainult Kulinaaria OÜ-le. Toode ei jõudnud tarbijateni ning kõik tootmisest võetud proovid olid negatiivsed, teatas Oskari Lihatööstus.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Keskkonnainvesteeringute Keskuses (KIK) on avatud toetus, mille eesmärk on vähendada Eestis pakendijäätmete teket ja toidukadu. Toetusega saab muuta pakendeid kestliku disaini abil paremini ringlussevõetavaks, asendada ühekordseid pakendeid korduskasutuslahendustega, luua digilahendusi, mis aitavad planeerida toidukoguseid ja rajada toidujagamiskappe.