Viivika Rõuk • 15. veebruar kell 14:25
Uudised
Ainult tellijale

Kõrge palgaga töötajad tõmbasid äri käima

Põhjala Cateringi juhid otsustasid olla värbamisel julgemad, tuua talente tagasi koju ja olla konkurentsis ka rahvusvahelisel tööjõuturul.  Foto: Põhjala Catering

Toitlustuses satuvad igal aastal tublid tegijad makseraskustesse ja isegi pankrotti, sest nad unustavad kulude peale mõelda, arvas Põhjala Cateringi brändi kaudu tuntud Cuce-Camp OÜ tegevjuht Jüri Lakspere.

Cuce-Camp OÜ on ise viimastel aastatel näidanud kõva kasvu ja jõudis Gaselli TOPis 790. kohale. Tegevjuht Jüri Lakspere sõnul on selle taga suured investeeringud. Investeeringud hoonetesse ja seadmetesse tõstsid Lakspere sõnul tunduvalt tootmisvõimekust. Lisaks otsustati suurendada meeskonda, aga seda mitte nii-öelda tavaliste töötajatega, vaid püüti värvata tipptegijaid.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum