Kristjan Pruul • 13. märts kell 10:32
Uudised
Ainult tellijale

Valitsus on valmis viirusetõrje karmistamiseks

Välisminister Urmas Reinsalu ning sotsiaal- ja tervishoiuminister Tanel Kiik.  Foto: Andras Kralla

Välismaalaste kohustuslik karantiin, piirangud suurematele töökollektiividele ja jõusaalide sulgemine, valitsus lubas olukorra tõsisemaks muutumisel kehtestada täiendavaid meetmeid inimestevahelise kokkupuute vähendamiseks, et koroonaviiruse levikut kontrolli all hoida.

"Mingeid väga drakoonilisi meetmeid ei tule" ja "me ei taha eriolukorda päevagi kauem hoida kui vaja," kõlas ministrite suust rahustavaid noote reedel erakorralise seisukorra väljakuulutamise puhul kokku kutsutud pressikonverentsil. Lisameetmeteks ollakse siiski valmis.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum