Katariina Krjutškova • 25. aprill kell 11:45
Uudised
Ainult tellijale

50 000 kautsjonit pakkunud finantsjuht tahtis kino teha

Süüdistuse järgi juhtis Hubert Hirv koos Pavel Gammeriga kuritegelikku organisatsiooni, kuhu kuulus ka nende äripartner Ardo Vilbre. Kõik kolm meest taotlesid tänasel eelistungil Tallinna kohtumajas, et nad vabastataks vahi alt kautsjoni vastu või saadetaks elektroonilise jälgimise alla.  Foto: Andras Kralla

Hotelli- ja restoraniärimeeste Hubert Hirve ja Pavel Gammeri kriminaalasjas süüdistuse saanud ja vahi all viibiv finantsjuht Ardo Vilbre oli valmis maksma 50 000 eurot kautsjonit, et vabadusse saada ja hakata töötama koos kuulsa filmirežissööriga osaühingus Kinofilm.

Kinofilmi osanikud filmitegija René Vilbre ja Ardo Vilbre on varem koos tegelenud maine- ja infofilmide loomisega. Siiski ütles pikaaegne Eesti Televisiooni pearežissöör René Vilbre, et ettevõttes Kinofilm pole aastaid tegevust toimunud. „Ardo juhatuse esimehena tegeles selle firmaga ja tema teab täpsemalt,” viitas ta.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum