Koit Brinkmann • 6. oktoober kell 12:09
Uudised
Ainult tellijale

Rosimannuse osalusega Arsenali keskus teenis kopsaka kasumi

Rain Rosimannus ja Keit Pentus-Rosimannus 2016.a sügisel Arsenali keskuse avamisel.  Foto: Raul Mee

Nelja aasta eest Põhja-Tallinnas avatud kunagise mõjuka reformierakondlase Rain Rosimannuse osalusega Arsenali keskuse omanikfirma teenis mullu ligi 1,4 miljonit eurot kasumit ning kokku oli ettevõttel kogunenud jaotamata kasumit 3,7 miljonit eurot.

Arsenal Center OÜ müügitulu küündis eelmisel aastal ligi 1,9 miljoni euroni ning sellele lisandus veel 820 000 eurot muid äritulusid, millest enamik ehk 773 000 eurot tuli kinnisvarainvesteeringu väärtuse ümberhindamisest. Aastaga teenis ettevõte 1,4 miljonit eurot kasumit.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum