Äripäev • 31. detsember 2020 kell 8:57
Uudised
Ainult tellijale

Ivan Turõgin: DV artikkel heidab varju meie heale nimele

Ivan Turõgin ja Sergei Potapenko.  Foto: Patrik Tamm

Sel nädalal tehti Äripäevale küberrünnakud pärast Ida-Virumaa ettevõtjate Ivan Turõgini ja Sergei Potapenkoga asutatud ettevõttega seotud lugude avaldamist. Turõgin ütles pärast artiklite avaldamist ja küberrünnakute toimumist, et ilmunud artiklid heidavad varju temale, Potapenkole ja nendega seotud ettevõtmisele.

Pärast Turõgini vastulause avaldamist palus HashFlare LPd esindav vandeadvokaat Jüri Sirel, et Äripäev avaldaks uuendatud vastulause, sest loo autor ei arvestanud artiklite koostamisel Sirelilt loo autorile "kogumis edastatud materjalidega ning on seeläbi loonud lugejaid eksitava ning ettevõtet HashFlare halvustava üldmulje".

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum