Pille Ivask • 14. aprill kell 7:45
Uudised
Ainult tellijale

Koroona pani eestlased jooma? Sõltlased tulid abi otsima, müük aga langes

Eile pealelõunal Tallinnas Super Alko parklas.  Foto: Andras Kralla

Alkoholitootjad kannatasid eelmisel aastal hotellide ja restoranide sulgemise tõttu, kuid otse poest ostsid inimesed ehk isegi pisut rohkem alkoholi. Koroona ajal alkoholi tarvitamisest kõneleb ilmekalt aga sõltuvusnõustamise turg: mõne nõustaja vastuvõtuajad said pärast esimest karantiini täis vaid paari päevaga.

Sõltuvusnõustaja Kaja Heinsalu märkis, et kui läinud aastal esimene karantiiniperiood läbi sai, mõistsid paljud inimesed, et nende trimpamine on läinud üle igasuguse piiri. Heinsalu sõnul süvenes alkoholiprobleem aga peamiselt neil inimestel, kelles väike sõltuvusalge juba peidus.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum