Jaga lugu:
Arvamused
Ainult tellijale

Askur Alas: Savisaar pääseb, maksumaksja maksab

Nn Savisaare kriminaalasi on võtnud pöörde, kus altkäemaksu andmine on leidnud kohtus kinnitust. Edgar Savisaar, kes selle vastu võttis, jääb süütuks, ja kogu selle pulli maksab kinni maksumaksja, kirjutab Äripäeva arvamustoimetaja Askur Alas.

Äripäeva toimetaja Askur Alas.  Foto: Liis Treimann

Nagu Äripäev äsja kirjutas, tahavad prokuratuur ja Keskerakond nii-öelda Savisaare kriminaalasjas kokkuleppele minna, mille tagajärjel pääseb erakond ilmselt 25 000 euro suuruse trahviga. Samal ajal tunnistas Äripäeva Rikaste TOPi etteotsa kuuluv suurärimees Hillar Teder täna Harju maakohtus, et Savisaar küsis temalt altkäemaksu ja tema seda andis (laenuna) asjatus lootuses saada vastu soodne äriotsus.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum