Jaga lugu:
Arvamused
Ainult tellijale

Tarmo Tanilas: tants üha pöörasemalt mullitava rahakatla ümber

Turud ning investorid on odava rahaga ära hellitatud. Üha keerulisem on näha usutavat lahendust, kuidas maailm hüperinflatsiooni abita sellest võlaspiraalist välja suudab rabeleda, kirjutab Swedbanki investeeringute strateeg Tarmo Tanilas.

Tarmo Tanilas.  Foto: Raul_Mee

Keskpankade viimase kümne aasta rahapoliitilised meetmed on finantsturgudel investoritele tekitanud nõukaaja lõpul kauplustes valitsenud olukorra – raha on palju, aga midagi mõistlikku osta on selle eest üha keerulisem. Üks oluline erinevus on siiski ka.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum