Tõnu Palm • 12 september 2019
Arvamused
Ainult tellijale

Tõnu Palm: Eesti vajab investeeringuid pikaajalisse kasvu

Meie sügisene majandusülevaade näitab, et Eesti majanduskasv aeglustub järgmisel aastal allapoole 3 protsendi piiri ning käes on aeg pikaajalist kasvu toetavateks reformideks, kirjutab Luminori Eesti peaökonomist Tõnu Palm.

Tõnu Palm.  Foto: Konstantin Sednev

Eesti majanduskasvu määrad on läbinud tipptaseme ning sellele järgneb juba mõõdukam areng, mis on ilmne aina rohkemates Euroopa riikides. Kaubandustõrgete taustal on käimas majanduskasvude sünkroniseeritud aeglustumine ja selle keskmes on tööstus.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Hetkel kuum